FabCity en FUTURE FLUX slaan handen ineen

25 pioniers in de mini-stad van de toekomst

FabCity stoomt de stadsbewoner klaar voor de toekomst. De beweging is begonnen in Barcelona en opgepikt in onder andere Boston, Detroit, Parijs en Amsterdam. FabCity is een podium voor de makers, designers, uitvinders, hackers, nerds, klussers, koks en vakidioten die bezig zijn de stad mooier, slimmer en groener te maken. Zij spelen nu al met de technologie van de toekomst, en zij weten nu al hoe je van afval nieuwe producten maakt. FabCity Rotterdam is een ministad waarin je van hen alles kunt leren wat je later nodig hebt. Probeer bijvoorbeeld maar eens te winnen, in Studio Rap’s Man vs Machine Jenga wedstrijd.

FabCity Rotterdam is dan ook zeer verheugd over de samenwerking met het FUTURE FLUX FESTIVAL. Tijdens het festival laten meer dan vijfentwintig succesvolle ondernemende pioniers zien hoe de mini-stad van de toekomst vorm krijgt. Een expositie, speeltuin, klaslokaal, keuken, etalage en een geheim NASA laboratorium gemixt. De eerste editie van FabCity Rotterdam vindt plaats tijdens het FUTURE FLUX FESTIVAL in de Onderzeebootloods op 9 & 10 juni 2017.