2e editie FabCity in Merwe-vierhaven

Op 1 & 2 september komt FabCity Rotterdam naar het Merwe-vierhavens (M4H). FabCity is een podium van voornamelijk Rotterdamse makers, designers, uitvinders, hackers, nerds, koks en vakidioten. Zij spelen nu al met de technologie van de toekomst. Zij werken nu al zonder afval te produceren. Ze maken de stad mooier, slimmer en groener, simpelweg door alles zelf te doen.

FabCity Rotterdam is een ministad waarin je alles kunt leren wat je later nodig hebt. DIY. Do It Yourself.

Leer werken met robots, ontwerp 3D met een pen, een computer of je blote hand. Mors alsjeblieft wat eten, want daar maken we energie van. Scan je hoofd, sloop je telefoon. Maak bier van brood en leer hoe je electriciteit uit je kamerplanten haalt. Kom tijdens de Wereldhavendagen naar FabCity Rotterdam.