Ben jij klaar voor de toekomst?

FabCity stoomt de stadsbewoner klaar voor de toekomst. De beweging is begonnen in Barcelona en opgepikt in onder ander Boston, Detroit, Parijs en Amsterdam. FabCity Rotterdam is een podium voor makers, designers, uitvinders, hackers, nerds, koks en vakidioten. Zij spelen nu al met de technologie van de toekomst. Zij werken nu al zonder afval te produceren. Ze maken de stad mooier, slimmer en groener, simpelweg door alles zelf te doen.

FabCity Rotterdam is een ministad waarin je alles kunt leren wat je later nodig hebt. DIY. Do It Yourself.

In FabCity Rotterdam laten vijfentwintig pioniers zien hoe de ministad van de toekomst er uit kan zien. Een expositie, speeltuin, klaslokaal en een geheim NASA laboratorium gemixt.

De tweede editie van FabCity Rotterdam vindt plaats tijdens de Wereldhavendagen op 1 & 2 september. De eerste editie van FabCity Rotterdam was in juni 2017 tijdens het FUTURE FLUX FESTIVAL in de Onderzeebootloods.

FabCity wordt gesteund door de Gemeente Rotterdam, Stadshavens en het Havenbedrijf en wordt georganiseerd door Tanja Koning (FUTURE FLUX FESTIVAL), Buro Cobalt,  Janjoost Jullens (Studio Wolfpack), Jonas Martens (Better Future Factory)  en Rotterdamse Nieuwe), Aletta Martens (Broodnodig en Better Future Factory ,Baschz Leeft , Annick Beukers (beuk!) en Shailoh Phillips (Studio Babel).

Contact
Heb je een vraag of opmerking? Stuur een mailtje naar info@fabcityrotterdam.nl.

Adres en route
M4H/ De keilewerf
Vierhavensstraat 56
3029 BG Rotterdam

In de onderstaande kaart hebben we vast het gebied voor FabCity uitgelicht.
Wil je direct naar een routebeschrijving? Klik dan hier!

Partners

fabcity_sponsor_web_zwart